a fost adaugat in cos
 0757020707 / 0212315857
MITSUBISHI ELECTRIC    Intra in cont    /   Nu ai cont?   

Garantie   3 ani  

Transport Gratuit oriunde in Romania

Livrare in maxim 24 de ore de la comanda

Montaj in maxim 48 de ore de la comanda

Suport tehnic si comercial 24/7

Garantam cel mai bun pret

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate

Comanda telefonica:             021-2315857 / 0757020707

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH35VE Kirigamine Hara 12000 BTU/h

Disponibilitate: IN STOC

Tip: Split de Perete INVERTER
Clasa energetica: A+++ 
Putere consumata: 0.82/0.80 kW/h
Capacitate racire: 12000 BTU/h
Capacitate incalzire: 13600 BTU/h
Nivel de zgomot: 21-24-29-36-42 dB(A)
Regim de funtionare: -15 ... +46 °C
Dimensiuni UI: 305(+17)x925x234 mm
Dimensiuni UE: 550 x 800 x 285 mm

More details

4 709 lei
   CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Calitate certificata
 
Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri.Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate.
Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.
Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase, atent testate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile. Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate, functionalitate, furnizand o calitate optima a aerului interior, asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceasca.
 
Eficienta energetica
 
SEER si SCOP sunt noii parametri care indica eficienta energetica sezoniera a echipamentelor de climatizare, respectiv pentru functionarea in modurile racire si incalzire. Cu cat aceste valori sunt mai mari, cu atat este mai mare eficienta energetica si consumul de energie mai redus, SEER si SCOP sunt, de asemenea, referinte pentru atribuirea clasei de eficienta energetica, in care eficienta energetică maxima este reprezentata de A + + + , caz in care se ating valorile maxime de 8.5 respectiv 5.1.
Kirigamine HARA reprezinta performanta desavarsita si se poate mandri cu o inalta clasa de eficienta energetica (A + + +), pentru incalzire si racire, ultimul model depasind cu 7% valoarea de referinta a clasei.
 

 
 
Maxim de silentiozitate pentru maxim de confort
 
Confortul ambiental este legat chiar si de nivelul de zgomot si este deosebit de important in dormitoare sau birouri. Seria Kirigamine HARA asigura un climat perfect tot timpul anului, cu un nivel sonor aproape imperceptibil pentru urechea umana.
 

 
 
Plasma Quad
 
Aerul, ca si apa, este un bun primar pe care îl utilizam tot timpul. Iata de ce, curatenia si prospetimea sa sunt fundamentale pentru crearea unui mediu sanatos. Plasma Quad este sistemul care permite atingerea acestui obiectiv gratie tehnologiei Plasma care inlatura eficace 4 tipuri de particule din aer: bacterii, virusi, factori alergeni si praf.
 

 
 

 
Principiul de functionare al Plasma Quad
 
Plasma Quad combate bacteriile si virusii prin intermediul unui camp electric si al unei serii de descarcari electrice care trec prin tot aerul tratat de unitate.
Pentru a realiza descarcarile electrice, sunt utilizati electrozi din Tungsten, material care permite garantarea atat a unei puteri adecvate a descarcarii electrice cat si o mare robustete a electrodului in sine. In plus, campul electric, care are de obicei o forma circulara, a fost aplatizat, in scopul de a-l face mult mai eficient.
 

 
Efect odorizant eficace
 
Mirosurile neplacute din mediu sunt captate de filtrul purificator pentru a fi apoi eliminate prin tehnologia cu plasma.
Durata extrem de scurta a dezodorizarii face posibila functionarea mai eficace, chiar si impotriva mirosurilor provenite de la animale sau de la bucatarie.
 
Ventilatie naturala
 
Pentru a se asigura ca distributia aerului este “sanatoasa si confortabila” este fundamental ca ea sa aiba caracteristicile tipice ale unei usoare brize naturale. Seria FH de la Mitsubishi Electric este capabila sa reproduca acest tip de ventilatie datorita tehnologiei sale care controleaza liber si flexibil iesirea fluxului de aer, ceea ce il face foarte asemanator cu cel natural si elimină sentimentul neplacut de a fi lovit de un flux de aer direct si constant.
 
 
Aripioarele duble
 
Aripioarele duble de la Mitsubishi Electric sunt capabile sa dirijeze in mod diferit fluxul de aer care iese pe partea dreapta si pe partea stanga a aparatului, facand astfel posibila acoperirea unei suprafete ample a camerei, fiind posibila chiar si dirijarea fluxului de aer catre doua persoane care stau in locuri diferite in camera.
 
 
3D i-see Sensor
 
Aparatele din seria de aer conditionat FH sunt echipate cu noul senzor tridimensional l –See, care, prin raze infrarosii si datorita miscarii oscilatorii a opt senzori diferiti montati vertical, creeaza o cartografiere 3-D a temperaturii din camera.
Aceasta precizie de masurare permite detectarea prezentei oamenilor in camera si realizarea unor functii speciale cum ar fi directionarea fluxului de aer direct catre oameni sau evitarea acestui lucru in mod automat.
 
 
Flux de aer indirect
Functia flux de aer indirect poate fi utilizata atunci cand viteza de ventilare este mare si, prin urmare, un flux direct ar putea fi neplacut sau poate provoca o scadere excesiva a temperaturii corpului in timpul activarii functiei de racire.
Flux de aer direct
Aceasta functie poate fi utilizata atunci cand aveti nevoie de confort imediat, de ex. dupa intoarcerea acasa intr-o zi foarte fierbinte.
 
 
Detectare camera goala
 
Senzorul reuseste sa detecteze prezenta persoanelor din incapere. Atunci când nu exista nici o persoană, aparatul comuta automat in modul de economisire a energiei. In acest fel, in cazul in care camera este goala, consumul este redus in mod automat cu 10% in primele 10 minute si cu 20% după 60 de minute..
 
 
Programator Saptamanal
 
Confort programabil - temperatura dorita la ora dorita.
Datorita noului programator saptamanal, echipat cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, puteti nu numai programa pornirea si oprirea dar, de asemenea, puteti seta temperaturi diferite in cursul zilei.
 
 
Tehnologia DC Inverter
 
Sistemul DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului si in consecinta a puterii livrate de sistemul de climatizare, in conformitate cu cererea de racire sau de incalzire.
Comparativ cu sistemele de aer conditionat traditionale cu viteza fixa (On/Off ), sistemul de climatizare cu DC Inverter ajunge initial la temperatura dorită si o mentine stabila, fara variatii deranjante, cu avantajele confortului si al consumului mai redus de energie.

Compresoarele cu DC Inverter, cu eficienta energetica ridicata
 
Motorul Poki-Poki motor
Tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate..
Compresor rotativ DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica
Magneti permanenti realizati din neodim permit o mai buna eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.
Etichete:

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH35VE Kirigamine Hara 12000 BTU/h

Comanda Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-FH35VE Kirigamine Hara 12000 BTU/h prin aer-conditionat-mitsubishi.ro - instalare si montaj aer conditionat

  • Model Kirigamine Hara
  • Culoare Unitate Interna Alb
  • Regim functionare -15 ... +46 gd C
  • Tehnologie: Inverter
  • Suprafata acoperita 25 ... 35 mp
  • Capacitate racire 12000 BTU/h
  • Capacitate incalzire 12000 BTU/h
  • Tip Split de Perete
  • Clasa Energetica A+++

Produse Similare