a fost adaugat in cos
 0757020707 / 0212315857
MITSUBISHI ELECTRIC    Intra in cont    /   Nu ai cont?   

Garantie   3 ani  

Transport Gratuit oriunde in Romania

Livrare in maxim 24 de ore de la comanda

Montaj in maxim 48 de ore de la comanda

Suport tehnic si comercial 24/7

Garantam cel mai bun pret

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate

Comanda telefonica:             021-2315857 / 0757020707

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen 12000 BTU

Disponibilitate: IN STOC

Tip: Split de Perete INVERTER
Clasa energetica: A+++ 
Putere consumata: 0.910/0.955 kW/h
Capacitate racire: 12000 BTU/h
Capacitate incalzire: 13600 BTU/h
Nivel de zgomot: 21 - 24 - 30 - 38 - 46 dB(A)
Regim de funtionare: -15 ... +46 °C
Dimensiuni UI: 299 - 895 - 195 mm
Dimensiuni UE: 550 - 800 - 285 mm

More details

4 249 lei
   CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Calitate certificata
 
Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri.Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate.
Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.
Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase, atent testate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile. Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate, functionalitate, furnizand o calitate optima a aerului interior, asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceasca.
   
 
 
Proiectare de top si compacta
 
Un design de o eleganta impecabila, culori care se potrivesc la orice interior, materiale de calitate si dimensiuni compacte: Zen este noul Kirigamine de la Mitsubishi Electric. Un stil unic, combinat cu un continut tehnologic ridicat si performant.
In special, gama MSZ-EF obtine valori ale SEER și SCOP (indici de eficienta sezoniera) care ii permit sa ajunga la Clasa A + + + la racire si clasa A + + la incalzire.
 
Inalta Eficienta Energetica Sezoniera
 
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.
 
Filtru cu Nanoplatina si Filtru cu Enzime
 
Marea putere de oxidare a nano-particulelor de platina la acest nou filtru de aer permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor. Suprafata neregulata a filtrului este mult mai eficienta in captarea pulberilor si o curatare simpla si regulata pastreaza eficienta energetica perfecta timp de peste 10 ani.
Filtrul antialergic cu enzime este capabil să asigure un aer mai curat si sanatos.Un catalizator special plasat pe filamentul filtrului capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in casa in mod normal.

Programator Saptamanal
 
Confort programabil - temperatura dorita la ora dorita.
Datorita noului programator saptamanal, echipat cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, puteti nu numai programa pornirea si oprirea dar, de asemenea, puteti seta temperaturi diferite in cursul zilei.
 
Tehnologia DC Inverter
 
Sistemul DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului si in consecinta a puterii livrate de sistemul de climatizare, in conformitate cu cererea de racire sau de incalzire.
Comparativ cu sistemele de aer conditionat traditionale cu viteza fixa (On/Off ), sistemul de climatizare cu DC Inverter ajunge initial la temperatura dorită si o mentine stabila, fara variatii deranjante, cu avantajele confortului si al consumului mai redus de energie.

Compresoarele cu DC Inverter, cu eficiență energetică ridicată

 

Motorul Poki-Poki motor

Tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate..
 
Compresor rotativ DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica
 
Magneti permanenti realizati din neodim permit o mai buna eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.
Etichete:

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen 12000 BTU

Comanda Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen 12000 BTU prin aer-conditionat-mitsubishi.ro - instalare si montaj aer conditionat

  • Model Kirigamine Zen
  • Regim functionare -15 ... +46 gd C
  • Culoare Unitate Interna Negru
  • Tehnologie: Inverter
  • Suprafata acoperita 25 ... 35 mp
  • Capacitate racire 12000 BTU/h
  • Capacitate incalzire 12000 BTU/h
  • Tip Split de Perete
  • Clasa Energetica A+++

Produse Similare