a fost adaugat in cos
 0757020707 / 0212315857
MITSUBISHI ELECTRIC    Intra in cont    /   Nu ai cont?   

Despre noi

Despre noi

  • Intr-un climat competitiv, EPA CONSULT activeaza cu success pe piata instalatiilor de climatizare, incalzire si ventilatie, atat datorita obiectivelor asumate cat si datorita misiunii de a mentine un standard ridicat de calitate, profesionalism si respect fata de partenerii nostri - clienti si furnizori.
  • Odata cu infiintarea companiei in 2003, EPA CONSULT si-a propus sa indeplineasca nevoile si asteptarile clientilor, prin respectarea specificatiilor, standardelor si reglementarilor legale specifice domeniului de activitate, nu numai din punct de vedere tehnic si comercial, dar si prin asumarea unor angajamente responsabile si prin experienta acumulata de intreaga echipa.
  • Cel mai mare accent il vom pune pe integritate, spirit inovator, servicii superioare pentru clientii nostri, respect pentru oameni si protectia mediului.
  • Calitate Certificata - Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri. Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate. Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.
  • Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat. Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate, functionalitate, furnizand o calitate optima a aerului interior, asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceasca.
  • Aceasta este promisiunea Mitsubisi Electric.
  • Vorbim putin despre realizarile noastre. Lasam timpul sa faca acest lucru ...